Tips voor busreizen


Wilt u aankomend jaar op wintersport met de bus?


Reizen met de bus is een stuk voordeliger dan met eigen vervoer, de trein of met het vliegtuig. Daarbij zijn de bussen van goede kwaliteit en duurzaam. Reizen met de bus is één van de milieuvriendelijkste manier om te reizen. Samen met vrienden, familie of gezin reist u op een voordelige manier naar de favoriete wintersport bestemming. Niemand hoeft achter het stuur en u kunt samen genieten van een drankje en een film.

Voordelen van reizen met de bus naar uw wintersportvakantie:


 Milieuvriendelijk
 Ontspannen reizen
 Veilig & snel
 Voordelig
 Reizen in de nacht zodat u geen extra dag kwijt bent aan reistijd
 Geen gedoe met winterbanden & sneeuwkettingen
 Gezellig samen reizen

Tips bij het maken van een lange busreis


EEN PAAR TIPS:

1.
Wanneer u moeite heeft om in slaap te vallen tijdens de lange busreis kunt u eventueel een SLAAPPILLETJE meenemen.

2.
Neem REISPILLETJES mee om wagenziekte te voorkomen

3.
Neem een EXTRA OPLADER mee. Mocht u de slaap niet kunnen vatten dan is het prettig om eventueel een film te bekijken op uw laptop, muziek te luisteren of een boek te lezen op een e-reader.

4. Tijdens een tussenstop is het handig om even flink de BENEN TE STREKKEN.

5. Drink zo MIN MOGELIJK KOFFIE. Daar blijft u alleen maar wakker van.

6.
Breng OORDOPPEN mee. Bent u gevoelig voor lawaai? Oordopjes zijn dan fijn om bij u te hebben.

7. Neem VOLDOENDE ETEN EN DRINKEN mee. Er wordt onderweg gestopt bij een benzinestation of een wegrestaurant maar het is altijd fijn om eigen drinken en snacks bij u te hebben. 

8. LABEL JE BAGAGE
. Om verschillende redenen moet uw bagage goed gelabeld zijn. Waardevolle bagage kunt u beter niet in uw koffer of rugzak laten zitten. Over het algemeen zijn koffers en tassen veilig in de bagageruimte van de bus, maar het kan wel eens voorkomen dat er een koffer of tas verdwijnt. Om het zekere voor het onzekere te nemen kunt u waardevolle spullen het beste bij u dragen.

9.
Draag MAKKELIJKE SCHOENEN EN KLEDING. Het spreekt misschien voor zich dat u gemakkelijke kleding aandoet wanneer u lang in de bus moet zitten. U zit dan aangenamer op uw stoel. Ook is het prettig wanneer u schoenen aan heeft die u snel aan en uit kunt doen. Zo kunt u lekker de schoenen uit doen tijdens het slapen en de schoenen vlug weer aan doen bij een eventuele tussenstop onderweg.                   

10.
Neem een KUSSEN EN DEKEN mee. Een rit is soms een behoorlijk lange zit. Maak de reis daarom comfortabel met bijv. een kussen (om tegen het raam te kunnen leunen), deken of nekkussen.

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?
Zijn er vragen? Bel ons:
bel+31 (0)75 621 61 56
Volg ons!
facebook
De Sneeuwberg maakt onderdeel uit van

Bakker Travel BV
Kwaliteitsgaranties

Bakker Travel BVBakker Travel BV