Wintersport geboekt?


Heeft u alles geregeld voor de wintersport? Busvervoer
 Accommodatie
 Wintersportkleding & skihelm
 Materiaal (ski's of snowboard & skischoenen)
 Skipas en/of skilessen


Busvervoer

Midden in het wintersport seizoen rijdt de Sneeuwberg van 20 december 2019 tot en met 13 maart 2020 wekelijks naar de favoriete wintersportbestemmingen in Oostenrijk & Italië. 
Alle touringcars van de Sneeuwberg zijn Royal Class, rijden op winterbanden en hebben sneeuwkettingen aan boord. De gediplomeerde chauffeurs zijn ervaren in het rijden naar en in de wintersportgebieden. Zij brengen u vlot en veilig naar uw wintersportbestemming.

Voorbereid de piste op

Misschien wilt u uw ski- of snowboard vaardigheden even bijschaven?
Helaas hebben we in Nederland geen bergen. Wel zijn er veel skibanen waar u alvast kunt oefenen voor het echte werk.
De SnowPlanet skischool biedt een breed scala ski- en snowboardlessen aan. Het gediplomeerde lerarenteam helpt u goed voorbereid op wintersport te gaan. Wilt u op een ontspannen manier leren, of bent u al ervaren en wilt u uw techniek bijschaven?

Wintersportkleding. Valhelm wel of niet?

Wintersportkleding moet functioneel en vooral comfortabel zijn. Het weer in de bergen kan onvoorspelbaar zijn en elk moment omslaan. Kleding in meerdere lagen geeft de beste isolatie en u kunt makkelijker iets uittrekken wanneer het warmer wordt. Een warme muts en wanten of handschoenen zijn een must.

In steeds meer landen wordt een valhelm verplicht. In Oostenrijk is de skihelm alleen verplicht voor kinderen en jongeren tot 15 jaar. Deze regel geldt echter niet voor alle gebieden. Er worden geen controles uitgevoerd op de pistes en dus ook geen boetes uitgeschreven voor het niet naleven van de regels.
In Italië moeten kinderen en jongeren tot en met een leeftijd van 14 jaar een skihelm dragen. Bij het niet naleven van deze regel riskeer je een boete van €200,- en kan de toegang tot de pistes ontzegd worden.

Er wordt geschat dat 80% van alle verwondingen aan het hoofd voorkomen kunnen worden door het dragen van een helm. Daarom zou een wintersporthelm net als stokken, handschoenen en een bril tot de basisuitrusting van een wintersporter moeten behoren.

Dan is het nu tijd om uit te kijken naar die fantastische wintersport.
Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?
Zijn er vragen? Bel ons:
bel+31 (0)75 621 61 56
Volg ons!
facebook
De Sneeuwberg maakt onderdeel uit van

Bakker Travel BV
Kwaliteitsgaranties

Bakker Travel BVBakker Travel BV