Groepsreizen en schoolreizen


Wintersport groepsreizen met de bus naar Oostenrijk of Italië


Gaat u met een groep op reis? Regel dan bij de Sneeuwberg een busreis naar de wintersport bestemming. De Sneeuwberg is onderdeel van Bakker Travel en is in het bezit van touringcars in verschillende soorten en maten. Wij vertrekken op vrijdagavond naar de wintersport bestemming van u keuze en komen zaterdagochtend aan. Uw wintersport kan gelijk beginnen!

Waarom een eigen touringcar huren?


* Bent u met een grote groep dan is het vaak voordeliger om een eigen bus of touringcar te huren.
* Het is zeer gezellig om samen te reizen en u bepaalt zelf de plaats van op- en uitstappen van de bus. 
* In overleg bespreken wij de meest efficiënte tijd van vertrek voor uw groep naar de wintersport vakantie.
* U vakantie op maat begint al bij vertrek met de bus

Wij denken graag met u mee. Voor een tarief voor uw touringcar maken wij een offerte op maat. Vraag  hier  een vrijblijvende offerte voor uw touringcar aan.

Groepsreizen op maat


Voor verenigingen, scholen of anderen grote gezelschappen hebben wij diverse mogelijkheden. Wij kunnen u ophalen op elke locatie en brengen u naar elke bestemming in Europa. Het maakt ons niet uit hoe groot uw groep is, u kunt kiezen uit diverse touringcars van groot tot klein van luxe tot super-de-luxe. Wij beschikken over Comfort Class touringcars van 30 tot en met 85 personen. Dezelfde touringcars kunnen wij naar Royal Class ombouwen zodat u meer zitruimte heeft, de stoelleuningen kunnen verder naar achteren en u heeft de beschikking over een beenplank. Deze touringcars hebben een capaciteit van 36 tot 66 plaatsen.

Ook kunnen wij zorgen voor diverse dranken aan boord of u regelt het zelf, dat maakt u zelf uit. De touringcar kan u brengen en halen of deze blijft er de hele periode bij zodat u tijdens de vakantie naar de piste heen en terug kunt rijden.

Groepen vanaf 10 personen


Met wat kleinere groepen vanaf 10 personen zijn er ook diverse mogelijkheden. U kunt vanaf een afwijkende opstapplaats worden opgehaald en naar uw eigen bestemming worden gebracht. Graag horen wij wat uw wensen zijn zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.
Heeft u vragen omtrent een reis(bestemming) neem dan contact  met ons op.

Vragen?


Heeft u vragen omtrent een reis(bestemming) neem dan contact  met ons op.Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?
Zijn er vragen? Bel ons:
bel+31 (0)75 621 61 56
Volg ons!
facebook
De Sneeuwberg maakt onderdeel uit van

Bakker Travel BV
Kwaliteitsgaranties

Bakker Travel BVBakker Travel BV