Groepsreis op wintersport

Gaat u met een groep op wintersport? Regel dan bij De Sneeuwberg een wintersport busreis naar uw favoriete wintersportbestemming. De Sneeuwberg is onderdeel van Bakker Travel en is in het bezit van verschillende touringcars.

Onze wintersportpendels vertrekken op vrijdagavond naar de bestemming van uw keuze en komen zaterdagochtend aan. Uw wintersport kan gelijk beginnen!

Voordelig

U reist al vanaf € 125,- per persoon inclusief bagage naar uw wintersportbestemming.

Efficiënt

Wij bespreken in overleg met u de meest efficiënte tijd van vertrek voor uw groep.

Royal Class

Onze bussen zijn voorzien van Royal Class stoelen met voetsteunen, verstelbare rugleuning en beenruimte.

Wintersport groepsreizen op maat

Voor verenigingen, scholen of anderen grote gezelschappen kunnen wij ook het vervoer naar de wintersport verzorgen. Wij kunnen u ophalen op elke locatie en brengen u naar elke wintersportbestemming in Europa.


U kunt kiezen uit diverse touringcars van groot tot klein van luxe tot super-de-luxe. Wij beschikken over Comfort Class touringcars van 30 tot en met 85 personen. Dezelfde touringcars kunnen wij naar Royal Class ombouwen zodat u meer zitruimte heeft, de stoelleuningen kunnen verder naar achteren en u heeft de beschikking over voetsteunen. Deze touringcars hebben een capaciteit van 36 tot 66 plaatsen. Onze wintersport bussen rijden daarnaast op winterbanden en hebben sneeuwkettingen aan boord voor een veilige en comfortabele start van uw wintersportvakantie.

Wanneer gewenst verzorgen wij diverse dranken aan boord. De touringcar kan u brengen en halen of deze blijft er de hele periode bij zodat u tijdens de wintersportvakantie naar de piste heen en terug kunt rijden.

Groepen vanaf 10 personen

Voor groepen vanaf 10 personen zijn er ook diverse mogelijkheden voor uw wintersport. U kunt vanaf een afwijkende opstapplaats worden opgehaald en naar uw eigen bestemming worden gebracht. Graag horen wij wat uw wensen zijn zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken voor uw vervoer naar uw wintersport.