Busreizen Oostenrijk en Italië 

webshop facebook
tel+31 (0)75 621 61 56

Busreis verzekeringen

Wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Voor een zorgeloos vakantiegevoel kunt u daarom bij ons een reis- en annuleringsverzekering afsluiten.

Wij werken samen met a.s.r., een specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

a.s.r. Verzekeringen

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering.De Kortlopende Reisverzekering van de a.s.r. is er voor elke vakantie en elke reis. Dankzij alle extra's bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert. U kunt een verzekering afsluiten bij de Sneeuwberg. De Sneeuwberg heeft een samenwerking met de 'a.s.r.'. Wij bieden een basis reisverzekering, inclusief de dekkingen voor geneeskundige kosten en ongevallen aan (via a.s.r.). De kosten voor deze verzekering bedragen € 1,67 per persoon per dag. U kunt deze verzekering uitbreiden met de dekking Skiën en Snowboarden, de toeslag hiervoor bedraagt € 1,00 per persoon per dag. De kosten voor een annuleringsverzekering bedragen 5,5% van de reissom. Per afgesloten verzekering bedragen de poliskosten € 4,24.

Klik hier voor algemene informatie en voorwaarden: A.S.R.
Klik hier voor een PDF met de polisvoorwaarden: Polisvoorwaarden Kortlopende Reisverzekering

Welke verzekering heb ik nodig?

U heeft de keuze uit de annuleringsverzekering en een totaalpakketverzekering. Wij bieden een basis reisverzekering, inclusief de dekkingen voor geneeskundige kosten en ongevallen aan. U kunt deze verzekering uitbreiden met de dekking Skiën en Snowboarden. Voor het afsluiten van een reisverzekering betaald u eenmalig poliskosten.

Annuleringsverzekering

De kosten voor een annuleringsverzekering bedragen 5,5% van de reissom

Hoe maak ik aanspraak op de annuleringsverzekering?

Als de hoofdboeker een persoon heeft geannuleerd, ontvangt u van ons een nieuwe rekening, waarin de hoogte van de annuleringskosten wordt weergegeven. Wanneer u een annuleringsverzekering heeft afgesloten en de reis moet annuleren op basis van een verzekerde reden, moet u zich voor de teruggave van de annuleringskosten direct wenden aan de verzekeringsmaatschappij onder vermelding van het verzekeringsnummer. De adresgegevens kunt u vinden op uw verzekeringsbewijs. Van de verzekering hoort u ook welke documenten u eventueel moet inleveren. Denkt u er alstublieft aan dat u een schadegeval direct moet melden.

Regels De Sneeuwberg bij hantatie van de annuleringsverzekering

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd zal De Sneeuwberg de volgende regels hanteren:

  • Opzegging 56 dagen of meer voor de dag waarop de reis aanvangt: 15% van de overeengekomen prijs met een minimum van €30,-
  • Opzegging tussen de 28e dag en 14e dag voor de dag waarop de reis aanvangt: 30% van de overeengekomen prijs
  • Opzegging tussen de 14e dag en de 2e dag voor de dag waarop de reis aanvangt: 50% van de overeengekomen prijs
  • Opzegging op de 2e dag voor de dag waarop de reis aanvangt: 75% van de overeengekomen prijs
  • Opzegging op de dag van vertrek of tijdens de reis: de volledige prijs wordt in rekening gebracht
Services van de annulerings- en verbrekingsverzekering

 

  • Vergoeding van de contractueel overeengekomen annuleringskosten bij ongeval, ziekte, overlijden, niet kunnen ondergaan van een inenting, zwangerschap, schade aan eigendommen of werkloosheid door ontslag om bedrijfsredenen.
  • Vergoeding van de extra kosten bij een verlate heenreis
  • Overname van de extra annuleringskosten, indien de reis wordt onderbroken en de heen- en terugreis is bijgeboekt.
  • Overname van de extra kosten voor een verlengd verblijf en reiskosten van een een verlate terugreis, indien de reis niet planmatig kan worden afgesloten.